Eco2dekvloeren recyclebare duurzame gietdekvloeren

Wie zijn wij

Eco2dekvloeren recyclebare duurzame gietdekvloeren
Eco2dekvloeren recyclebare duurzame gietdekvloeren
Erkent verwerker van Eco2floor grondstoffen
volledig recyclebare duurzame vloer voor woningen en bedrijven
vrijblijvend advies voor een optimale duurzame oplossing
Previous slide
Next slide

Eco2dekvloeren is een samenwerking tussen Stucadoorsbedrijf Deelman uit Ezinge en Stucadoorsbedrijf de Terp gevestigd in Warffum. Met een team van ervaren specialisten en moderne apparatuur leveren wij een kwalitatieve volledige recyclebare duurzame vloer voor woningen en bedrijven. Wij zijn erkent verwerker van de Eco2floor grondstoffen.

 

Eco2floor levert de grondstoffen voor een milieuvriendelijke en duurzame gietdekvloer, waarbij de basis van Eco2floor is gemalen gegranuleerd hoogovenslak (GGBS), een zuiver restproduct uit de staalindustrie. Deze slakken werken als bindmiddel en vervangt het traditionele cement. Het is daardoor een milieuvriendelijke gietdekvloer, waarbij nagenoeg geen CO2-uitstoot plaats vindt in het productieproces.

 

Bij het vervangen van een bestaande vloer en het aanbrengen van een nieuwe gietdekvloer adviseren wij u graag. Onze ervaren medewerkers kunnen op basis van uw wensen en de huidige situatie de optimale duurzame oplossing bieden.

Online offerte aanvragen


M2
Millimeter

CONTACT

Eco2dekvloeren recyclebare duurzame gietdekvloeren

Eco2dekvloeren is erkent verwerker van de Eco2floor grondstoffen. Met een team van ervaren specialisten en moderne apparatuur leveren wij een kwalitatieve volledige recyclebare duurzame vloer.


ECO2DEKVLOEREN BEDRIJFSVIDEO